Keurmerk kwaliteit laat je zien

Na de eerste fase van het opstellen van het kwaliteitshandboek hebben we in 2017 een positieve evaluatie ontvangen. Daarmee voldoen we voor onze landelijke vereniging aan de kwaliteitsstandaarden die de federatie hanteert.

Als nieuwe onderneming kunnen we na één jaar volledig in werking te zijn geweest een nieuwe audit aanvragen. Dit hebben we gedaan. Door een externe auditor wordt onze onderneming beoordeeld in het kader van werken conform de geldende wet en regelgeving, interne procedures, klanttevredenheid en klantgerichtheid. We hebben er hard aan gewerkt en zijn er trots op dat we in  2018 het kwaliteitskeurmerk van de Federatie Landbouw en zorg behaald.

Ieder jaar maken we een jaarverslag. We beschrijven hierin belangrijke ontwikkelingen en gebeurtenissen maar ook onze plannen voor het aankomende jaar. Klik hieronder om het laatste jaarverslag te lezen.

Jaarverslag 2021.pdf

 

Klanttevredenheidsonderzoek 2021

Als zorgaanbieder willen we graag weten hoe onze deelnemers denken over onze begeleiding. Daarom voeren we ieder jaar een tevredenheidsonderzoek uit. Dit doen we door middel van een schriftelijke enquête die met naam of anoniem kan worden ingevuld.

Ook in 2021 hebben we dit onderzoek gedaan. De respons op onze vragenlijst was net als andere jaren met 85% weer hoog. Dat de deelnemers het samen naar de boerderij komen belangrijk vinden merken we wel aan het rapportcijfer. In het Coronajaar 2020 was dit een 7,8 nu was het cijfer voor tevredenheid weer gestegen naar 8,8. Hier zijn ook wij erg tevreden over. Na het tevredenheidsonderzoek hebben we met enkele deelnemers hun feedback doorgenomen. Dit omdat we ons willen blijven verbeteren.

Als u meer wilt weten over hoe dit cijfer tot stand is gekomen klikt u op de onderstaande link voor een verslag van het onderzoek.

Verslag tevredenheidsonderzoek 2021.pdf


We vieren dit jaar ons vijf jarig bestaan !

In 2017 hebben we in september onze "officiële opening" gehouden. We bestaan dus inmiddels vijf jaar en dat willen we graag vieren. Op 17 September organiseren we weer ouderwets een open dag. Zie hieronder de flyer voor meer informatie. Kom en vier samen met ons dit eerste lustrum.